WATER DONKEY KITESURFING ŠKOLA I VJETAR U VIGNJU

WATER DONKEY Kitesurfing CENTAR se nalazi  u Vignju  na poluotoku Pelješcu,  jednom od najvetrovitijih i najpopularnijih kitesurfing odredišta u Hrvatskoj. 

Vjetar između poluotoka Pelješca i otoka Korčule pruža idealne uvjete za kitesurfing i za učenje kitesurfinga.Ujutro poćinje puhati umjeren vjetar JUGO s lijeve strane što je idealno za prve lekcije kitesurfinga. U popodnevnim satima vjetar okreće i počne puhati s desne strane. Ovaj vjetar  se naziva »Maestral« i vrlo je konstantan s idealnom snagom  (12 do 25cvorova) Vjetar počinje puhat od oko 14:00 sati do zalaska sunca.

Učenje Kitesurfinga s nama u Water Donkey centru će biti pravi doživljaj sa lekcijama koje pokrivaju svaki detalj ovog nevjerojatne sporta sa svim elementima prirode.

 

U našem WATER DONKEY Kitesurfing centru čete naučiti Kitesurfing po najnovijim standardima svjetsko priznate organizacije IKO,  isključivo sa kvalificiranim instruktorom.

Dobrodošli na Vaš nezaboravnog Kitesurfing odmor!

- Sigurnost uvijek na prvom mjestu

- Maksimalna udobnost s našim gliserima

- Maksimalna učinkovitost s radio kontroliranim lekcijama

- Detaljna Video analiza tijekom tečaja

- Višegodišnje i neusporedivo iskustvo našeg IKO instruktor tima

- Najnovija OZONE oprema

 

Lekcije se izvode preko radijske veze, tako da sve što trebate učiniti

je da slušate vašeg iskusnog instruktora kako vas vodi do cilja

savladanja ovog sporta!

 

Doživite s nama nezaboravan Kitesurfing odmor!

 

U našem WATER DONKEY

Kitesurfing Centru NUDIMO BRZE,

SIGURNE I STRUČNE:

 

-IKO/VDWS kitesurfing početne tečajeve 12 sati s aIKO licencom

 

-IKO/VDWS kitesurfing napredne tečajeve 10 sati sa IKO licencom

 

-Privatne satove

 

-IKO certifikat

 

KITESURFING POČETNI TEČAJ

 

Što je Kitesurfing? Kako se uči?

Kitesurfing je sport koji je u svega nekoliko godina postao nevjerojatno popularan. To nije windsurfing, to nije wakeboarding, to nije surfing, to nije paragliding. Kitesurfing je spoj svih tih sportova u jedan novi ekstremniji, najluđi novi vodeni sport kojeg može svatko naučiti.

 

PRVA LEKCIJA (na kopnu)

U prvoj lekciji ćete naučiti sve o vjetru,  vjetrovnom prozoru, opremi i lokaciji. Do kraja lekcije, studenti će razumjeti kako koristiti trener zmaj.

- Sastavljanje zmaja

- Sigurnosni sustavi

- Kontrola zmaja

- Vjetrovni prozor

- Kontrola  trener zmaja

- Nazivi koji se upotrebljavaju u Kitesurfingu

 

Druga lekcija (NA MORU)

Sljedeća lekcija se nastavlja tamo gdje je  prva lekcija gotova i ide se ravno u vodu. Počinje se sa body dragom (zmaj vas vuče po moru niz vjetar-nevjerojatno zabavno). Naučiti ćemo vas kako da skupite dasku bez da vam je daska vezana na nogu, naučiti čete kontrolirat zmaj samo s jednom rukom te start zmaja iz vode.

• Start zmaja iz vode

• Body drag u vjetar i niz vjetar

• Dodavanje i oduzimanje snage  na zmaju

• Kontrola zmaja jednom rukom

 

 START S DASKOM

U ovoj lekciji ćete naučiti kako staviti dasku na svoje noge,pravilnu poziciju svojeg tijela,iskoristit čete snagu zmaja da vas izvuče iz vode. Do kraja lekcije čete naučiti kako pravilno pozicionirati dasku da bi išli u vjetar. Naučiti čete sve o samo spašavanju kad ste na vodi

 - Položaj daske

- Vožnja s daskom

- Samo spašavanje

 

Na  kraju tečaja ćete dobiti diplomu prema standardima svjetsko priznate organizacije IKO.

Čestitamo, sada ste kitesurfer!!

IKO

 

IKO (Međunarodna organizacija Kitesurfinga) je vodeća globalna organizacija koja promiče i razvija taj sport u svijetu.

 

Prisutan u 40 zemalja, IKO predstavlja internacionalnu kvalitetu  koja prepoznaje odgovarajuće standarde za učenje kitesurfinga, kao i učiteljskih vještina te organizaciju škola.

IKO Kitesurfing programi su dizajnirani kako bi vam pomogli da naučite na siguran način, a da vaši IKO Instruktori poštuju Vaš ritam i da Vas vodu kroz sve korake, tako da možete doći do svojih rezultata. Svaka IKO škola i instruktor je  postao certificiran uz svoj naporan rad, predanost , kvalitetu rada i mora znati standarde sigurnosti. IKO škole,instruktore i proizvode možete prepoznati putem svojih osebujnih logotipa i zaštitnih znakova. IKO škole koriste samo IKO priznane učitelje  i uče  prema standardima sigurnosti, imaju  certifikate, zastave, i izdaju  IKO Kitesurfing kartice za svakog učenika. Samo škole koje zadovoljavaju visoke standarde mogu postati IKO priznana Kitesurfing škola.

 

Čuvajte se imitacija: Jednostavno  je potvrditi autentičnost škola i IKO priznanih učitelja. IKO škole se nalaze na službenim IKO stranicama škole. Instruktori su popisani po državama. Ukoliko ne možete pronaći svog instruktora na popisu IKO instruktora on onda nije više aktivan ili vjerojatno nema diplomu. Možete provjeriti  IKO školu ili instruktora tako da odete na službene stranice IKO škole ili popis IKO instruktora

 

 

Međunarodna organizacija Kitesurfinga nudi online tečajeve za svoje članove i pomaže stvoriti vezu između svih kajtera. Tečajevi uključuju kitesurfing, snowkiting i powerkiting za početnike, napredne i profesionalce svih uzrasta.

 

WATER DONKEY Kitesurfing CENTAR, je prvi službeni IKO priznani centar na istočnom dijelu Jadranskog mora.

Tel : 00385911520258

Email: waterdonkey2@gmail.com
 

KONTAKT:

LOKACIJA :Viganj-Croatia

plaža Ponta

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
Kitesurf skola Viganj